Zveme vás na kávu
a nezávaznou schůzku.
+420 774 407 772

Články

Zde můžete sledovat zajímavosti a aktuality z oblasti financí nebo z naší společnosti FitBrokers, s.r.o. Získáte tak užitečné informace ohledně hypoték, spotřebitelských úvěrů, stavebního spoření a mnoho dalšího, co se týká finančního trhu nebo FitBrokers, s.r.o.

Jaké zvolit pojištění pro automobil?

Povinné ručení neboli pojištění, které kryje škody způsobené vaším vozidlem na jiném autě či majetku, je ze zákona povinné.

Číst více..

Na co se zaměřit při výběru finančího poradce?

I přesto, že v České republice dochází ke zpřísňování podmínek pro podnikání v oblasti financí, stále se najdou poradci, kteří mohou spíše uškodit vaší finanční situaci. Jak zvolit finančního poradce a na co se zaměřit při jeho výběru?

Číst více..

Sazby budou i nadále pomalu růst

Česká národní banka opět před nedávnem zvýšila úrokové sazby. A sice o 1,25 procentního bodu na 1,5 procenta. Banky plánují růst sazeb spíše pozvolný a nemělo by se tak stát, že dojde k náhlému zvýšení úroků.

Číst více..

Jak jsou na tom Češi při koupi automobilu?

Z průzkumů vyplývá, že Češi stále ještě upřednostňují koupi ojetých vozů. I přesto, že se dá nové auto pořídit za nízkou cenu, dávají lidé přednost starším vozům, často i 15 let starým. Naopak nová auta nejčastěji nakupují firmy.

Číst více..

Nepodceňujte pojištění jízdního kola

V dnešní době nestačí obyčejný zámek. Zloději jsou opravdu vynalézaví a ukradnou téměř cokoliv a kdekoliv. Proto si své kolo pojistěte. Sice vás to neušetří starostí, ale rozhodně vám to pokryje náklady, které jste do bicyklu investovali.

Číst více..

Distribuce pojištění a změny pro rok 2018

Již delší dobu procházel zákon o distribuci pojištění legislativním procesem schvalování. Počátkem srpna jej svým podpisem stvrdil prezident republiky. Jaké nastanou změny v pojištění?

Číst více..
© 2021 FitBrokers - Servis, který si zamilujete
Designed by webiz