Zveme vás na kávu
a nezávaznou schůzku.
+420 774 407 772

Články

Zde můžete sledovat zajímavosti a aktuality z oblasti financí nebo z naší společnosti FitBrokers, s.r.o. Získáte tak užitečné informace ohledně hypoték, spotřebitelských úvěrů, stavebního spoření a mnoho dalšího, co se týká finančního trhu nebo FitBrokers, s.r.o.

Kolik stojí předčasné splacení hypotéky?

Vzít si hypotéku je stále jedním z velkých rozhodnutí, které člověk v životě udělá. Přeci jenom je to závazek na dlouhou dobu, někdy i 30 let.

Číst více..

Co je pro Čechy důležité při výběru půjčky?

Češi, stejně jako v jiných odvětvích, jdou stále hlavně po ceně. A krom měsíční výše splátky, je více zajímá také RPSN, čili roční procentuální sazba nákladů.

Číst více..

SCHVÁLENO – Daň z nabytí nemovitosti už platit nemusíte

O tom, že bude daň z nabytí nemovitosti z největší pravděpodobností zrušena, jsme vás informovali už dříve, ale minulý týden byl zákon konečně schválen nejen Vládou ČR, ale i Parlamentem.

Číst více..

Jaký bude vývoj hypotečního trhu?

Zatím se skoro vše tváří, jako by se vlastně nic nestalo a poptávka po hypotékách znovu pozvolna roste. Jenže nesmíme zapomínat, že stále běží podpůrné vládní programy jak pro firmy, tak pro jednotlivé občany.

Číst více..

ČNB zrušila limit DSTI u hypoték

Minulý týden Česká národní banka (ČNB) oznámila zrušení dalšího z limitů pro posuzování žádostí o hypotéku. Po dubnovém zrušení limitu DTI (poměr výše dluhu a čistého příjmu žadatele o úvěr) se nyní zrušil také limit DSTI.

Číst více..

Budou sazby úvěrů na bydlení klesat?

Česká národní banka v minulém týdnu snížila tzv. repo sazbu o 0,75 procentního bodu a jedná se tak o již třetí snížení během tohoto roku. Repo sazba se tak dostala na 0,25 procenta a je možné, že to letos ještě není konečná hodnota.

Číst více..
© 2021 FitBrokers - Servis, který si zamilujete
Designed by webiz