Zveme vás na kávu
a nezávaznou schůzku.
+420 774 407 772

Články

Zde můžete sledovat zajímavosti a aktuality z oblasti financí nebo z naší společnosti FitBrokers, s.r.o. Získáte tak užitečné informace ohledně hypoték, spotřebitelských úvěrů, stavebního spoření a mnoho dalšího, co se týká finančního trhu nebo FitBrokers, s.r.o.

Daň z nabytí nemovitosti se blíží ke svému konci

Vláda schválila zrušení daně z nabytí nemovitosti (4 % z nabývací hodnoty) a s tím spojených odpočtů úroků hypoték a úvěrů od stavebních spořitelen. Tato novela ale ještě musí projít schválením Parlamentu.

Číst více..

S Tomášem Cinkem o COVID-19

Krátký rozhovor s Tomášem Cinkem o fungování společnosti FitBrokers v době pandemie COVID-19.

Číst více..

ČNB uvolňuje limity pro získání hypotéky

ČNB umožnila komerčním bankám poskytovat úvěry na bydlení více klientům díky uvolnění limitů tří úvěrových ukazatelů pro posuzování žádostí o nové hypotéky.

Číst více..

Koronavirus a odklad splátek hypotéky

Koronavirus a s ním spojená opatření se dostávají i do oboru financí. Konkrétně do oblasti úvěrů.

Číst více..

Regulace přitvrzuje. Nahrávání telefonů bylo schváleno!

Již v listopadu byla Poslaneckou sněmovnou schválena novela zákona o kapitálovém trhu s povinností zavést nahrávání telefonních hovorů mezi finančními poradci, zprostředkovali a jejich klienty.

Číst více..

Zúžení SJM mnohdy pomůže k hypotéce, ale neochrání v exekuci

Dva milující lidé se vzali, manžel se rozhodl podnikat ve stavebnictví. Aby ochránil rodinu před případným podnikatelským neúspěchem, zúžil si SJM se svou manželkou, převedl na ni rodinný dům, ve kterém bydleli a investiční byt.

Číst více..
© 2021 FitBrokers - Servis, který si zamilujete
Designed by webiz