Zveme vás na kávu
a nezávaznou schůzku.
+420 774 407 772

Články

Zde můžete sledovat zajímavosti a aktuality z oblasti financí nebo z naší společnosti FitBrokers, s.r.o. Získáte tak užitečné informace ohledně hypoték, spotřebitelských úvěrů, stavebního spoření a mnoho dalšího, co se týká finančního trhu nebo FitBrokers, s.r.o.

HYPOTÉKY URVALY DALŠÍ REKORDNÍ ROK

To, co většina odborníků v prosinci pouze předpovídala, se nyní potvrdilo. Rok 2020 se stal rekordním v objemu poskytnutých hypotečních úvěrech.

Číst více..

Čas pro složení odborné zkoušky na pojištění prodloužen

Přechodné období pro doložení odborné způsobilosti pro prodejce a zprostředkovatele pojištění mělo skončit 1. 12. 2020. Vzhledem k situaci související s COVID-19 byla vypracována novela, která toto přechodné období prodlužuje.

Číst více..

Odklad splátek úvěru stále jde, ale…

Už tomu bude skoro měsíc, kdy skončilo plošné splátkové moratorium a klienti mohli zažádat o odklad splátek úvěru bez záznamu do úvěrových registrů.

Číst více..

Hypotéky lámou rekordy

Hypotéky tento rok lámou rekordy. Důkazem toho je hlavně minulý měsíc. Více se za jeden měsíc půjčilo už jen v listopadu 2016.

Číst více..

Chystáte se refinancovat? Pozor na zákaz zcizení a zatížení

Úrokové sazby lámou rekordy a tak nejeden klient zvažuje změnu banky. V některých případech se řeší s předstihem, někdy na poslední chvíli. V obou situacích se klient může dostat do velmi nepříjemné situace, pokud podcení tzv. „zákaz zcizení a zatížení“.

Číst více..

Podzimní úročení stavebních spořitelen

U stavebního spoření budete mít od října ale jasno. Výše úročení bude u všech stavebních spořitelen 1 % p. a..

Číst více..
© 2021 FitBrokers - Servis, který si zamilujete
Designed by webiz