Zveme vás na kávu
a nezávaznou schůzku.
+420 774 407 772

Koronavirus a odklad splátek hypotéky

coronavirus-fitbrokers.jpg

Koronavirus a odklad splátek hypotéky

Koronavirus a s ním spojená opatření se dostávají i do oboru financí. Konkrétně do oblasti úvěrů, protože pokud opatření mají vliv na vaši výdělečnou činnost a zároveň splácíte úvěr, můžete si u některých bank zažádat o tříměsíční odklad splátek. Na opatření se shodlo prezidium České bankovní asociace.

Situace kolem pandemie koronaviru se nezlepšuje a bohužel následky této nemoci se projevují už také v České republice. Když opomeneme prvotní paniku v podobě vykupování potravin či hygienických potřeb do zásoby, tak už od 13. března 2020 vešla v platnost některá opatření, která měla přímý vliv na finanční situaci občanů naší země.

Tato opatření totiž nařizovala mimo jiné zákaz cestování do vybraných států, ale hlavně omezení provozu (činností) i na území České republiky. Respektive jen pro některé se jednalo o omezení, protože jiné činnosti byly úplně přerušeny. Pokud tedy člověk nemá vytvořené finanční rezervy, může mu tato nenadálá situace opravdu znepříjemnit život.

Dnešním dnem se situace ještě více zpřísnila, protože od dnešní půlnoci do 24. března 2020 (6:00 h), byla vyhlášena celostátní karanténa, která povoluje pouze provoz vybraných činností či profesí. Bohužel činnosti, které mohli do té doby fungovat alespoň v omezeném režimu, musí být přerušeny. Toto opatření ještě více může prohloubit dopady na finanční situaci občanů České republiky.

Jsme jako společnost primárně úvěrový brokerpool a proto nás mile překvapila pružnost některých bank, které umožní svým klientům tříměsíční odklad splátek u svých úvěrů. Samozřejmě si o to klient musí požádat a bude posouzeno, zda mají opatření v souvislosti s koronavirem opravdu dopad na klientovu výdělečnou činnost.

Uvidíme, jak se bude situace dále vyvíjet, ale všem doporučujeme se nařízenými opatřeními řídit a dbát na zvýšenou hygienu. Zároveň nepropadat panice z nedostatku potravin a dalších potřeb.


Potřebujete si odložit splátky kvůli opatřením proti šíření koronaviru?
Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme.


Další články:
REGULACE PŘITVRZUJE. NAHRÁVÁNÍ TELEFONŮ BYLO SCHVÁLENO!
BROKERPOOL ČI MLM. TO JE OČ TU BĚŽÍ?
UŠETŘETE ČAS S NÁSTROJI OD FITBROKERS
VÝHODY SPOLUPRÁCE S FITBROKERS
© 2021 FitBrokers - Servis, který si zamilujete
Designed by webiz