Zveme vás na kávu
a nezávaznou schůzku.
+420 774 407 772

Ušetřete díky konsolidaci peníze

úvěr-fitbrokers.jpg

Ušetřete díky konsolidaci peníze

Termín konsolidace není ničím novým ve světě financí a půjček. V čem tkví její podstata a jak vám může pomoci?


Co je konsolidace?

Konsolidace pro zadlužené, neboli sloučení několika půjček do jedné, má za cíl sjednotit nejen datum splatnosti půjček, ale také sjednotit úrokové sazby a poplatky za úvěry. Sloučením půjček totiž získají zadlužení jednu půjčku, jednu úrokovou sazbu a jedny poplatky.

Konsolidovat můžete několik půjček, nikoliv jen jednu. Nejčastěji se jedná o konsolidaci (sloučení) spotřebitelských úvěrů, neúčelových půjček, kontokorentů, ale také kreditních karet či splátkových úvěrů.

Půjčená částka zpravidla nesmí být větší než půl milionu korun, ve vyjímečných případech mají banky limit milion korun, přičemž splatnost by měla být v rozmezí minimálně 6 až 12 měsíců.


Jak začít?

Než se pro konsolidaci rozhodnete, udělejte si podrobný přehled o všech svých půjčkách - jejich výše, měsíční splátky, úrokové sazby a termíny splacení.

Zvolte banku, ve které chcete o konsolidaci požádat. Neuděláte chybu, když oslovíte více bank, alespoň budete moci srovnat nabídky a poté vybrat tu nejvýhodnější pro vás. S tímto vám rádi pomůžeme, abyste ušetřili váš čas.


Finále

Pečlivě porovnejte podmínky stávajících půjček s těmi novými a pokud jsou výhodnější, neváhejte své půjčky konsolidovat. Nejen, že snížíte celkové náklady zadlužení, ale také získáte větší přehled o dluzích.


Další články:
KLÍČ K VĚTŠÍ FINANČNÍ SVOBODĚ
JAKÉ ZVOLIT POJIŠTĚNÍ PRO AUTOMOBIL?
JAK JSOU NA TOM ČEŠI PŘI KOUPI AUTMOBILU?
NEPODCEŇUJTE POJIŠTĚNÍ JÍZDNÍHO KOLA
© 2021 FitBrokers - Servis, který si zamilujete
Designed by webiz