Zveme vás na kávu
a nezávaznou schůzku.
+420 774 407 772

Ušetřete čas s nástroji od FitBrokers

nástroje-fitbrokers.jpg

Ušetřete čas s nástroji od FitBrokers

V předchozím článku jsme si řekli, pro koho je náš SERVIS určen a dnes vám představíme Nástroje, které díky spolupráci s námi můžete využívat.


Ano, nástroje dnes už nejsou výhodou, ale samozřejmostí. Auto si dnes už asi taky nekoupíte kvůli tomu, že má rádio, nebo ano?
Naštěstí rádio máme a naše nástroje neustále rozvíjíme. Je samozřejmě na vás, které nástroje se rozhodnete využívat, ale věříme, že díky využití našich nástrojů a vychytávek výrazně ušetříte váš čas a ocení to i vaši klienti.

MODERNÍ INTERNÍ PORTÁL

Pojďme to vzít od toho, čím to začíná a to moderním a jednoduchým portálem.
Pro naše zprostředkovatele je samozřejmostí propracovaný portál, na kterém naleznete veškeré potřebné a užitečné informace. Od produktových novinek, produktových listů, metodik, kalkulaček, školení, přes informace o svých klientech, jejich smlouvách až po přehled provizí, statistik, provizních čísel, svých podřízených a mnoho dalšího. Na základě pár kliknutí máte vše potřebné ve srozumitelné a přehledné formě.

HYPOKALKULAČKA

Klienti mají dnes více než kdy předtím tendenci porovnávat a ujišťovat se, zda někde není lepší nabídka. Abyste nemuseli otevírat kalkulátory všech bank, máme pro vás jednoduchou hypokalkulačku.
Šetřete čas sobě a především klientům s naším jedinečným porovnávačem. Přímo na schůzce během několika vteřin dokážete porovnat nabídky více bank na profesionální úrovni včetně výpočtu bonity, úrokových sazeb, poplatků, doplňkových produktů (účet, pojištění atd.) a znát kompletní náklady během fixace.

METODICKÝ SROVNÁVAČ

Hypoteční úvěry jsou prakticky v každé bance podobné, ale na druhou stranu každá banka má i svá specifika. Drobné rozdíly v metodice mnohdy rozhodnou o tom, zda se daný úvěr bude realizovat právě v této bance.
Jelikož je bank, se kterými spolupracujeme opravdu hodně, museli byste mít hlavu jako pátrací balón, abyste si vše metodicky pamatovali. A právě proto pro vás máme metodický srovnávač, ve kterém během chvilky uvidíte metodické rozdíly mezi bankami. Tím šetříte čas a zároveň máte i užitečné informace pro klienta, proč jste pro něj vybrali právě tuto instituci.

PŘEHLED ÚROKŮ A AKCÍ

Sazby jdou a půjdou s největší pravděpodobností dále nahoru. Jedním z kritérií, podle kterého dnes klienti vybírají banku pro realizaci hypotečního úvěru, může být právě úroková sazba. Nízká úroková sazba ale není vše. Někdy může být dosažena za cenu dalších produktů či podmínek, které nemusí být z celkového pohledu již tak výhodné.
Dalším důležitým parametrem jsou poplatky spojené s hypotečním úvěrem, tedy s jeho sjednáním, správou, čerpáním či poplatek za ocenění nemovitosti. U nás máte k dispozici aktuální přehled úrokových sazeb, podmínek jejich získání, poplatků a probíhajících akcí a s nimi spojenými podmínkami na jednom místě.

Tyto nástroje i nadále vylepšujeme a chceme přijít i s dalšími, které vám budou šetřit váš čas.
Zajímají vás v rámci spolupráce s Fitbrokers možnosti  VZDĚLÁVÁNÍ? Více se dozvíte v dalším článku na toto téma.

Chcete si naše nástroje vyzkoušet a osahat na vlastní kůži?
Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám vše nezávazně ukážeme.
© 2021 FitBrokers - Servis, který si zamilujete
Designed by webiz